ACT training

.

ACT training

Heb je last van stress, vermoeidheid of milde sombere of angstige gevoelens? Voel je je al enige tijd gespannen of onzeker? Heb je het gevoel vast te zitten en wil je meer voluit leven? Wil je er achter komen wat echt belangrijk voor je is?

Volg dan de ACT training! In deze training maak je in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers kennis met de basisprincipes van ACT en leer je de verschillende oefeningen toepassen, zodat je minder belemmerd wordt door allerlei gedachten, gevoelens en angsten, je meer ruimte krijgt in je hoofd en je leven en je de dingen kunt doen die je eigenlijk heel graag wilt doen.

Door de grootte van de groep is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en is er daarnaast de kans te leren van elkaars ervaringen. Het betreft 5 wekelijkse bijeenkomsten op de vrijdagochtend van 09.15- 10.45 uur. De bijeenkomsten zijn onder begeleiding van Valeska Janssen.

Data bijeenkomsten: 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni en 22 juni 2018. Tevens zal voor aanvang van de training een kort individueel kennismakingsgesprek plaatsvinden.

Medio september 2018 zal de volgende ACT basistraining van start gaan.

Locatie: Wittevrouwensingel 3 te Utrecht

Kosten: 395 euro, te voldoen voor aanvang van de training. De kosten voor het kennismakingsgesprek bedragen 25 euro. Dit bedrag zal bij deelname aan de training in korting worden gebracht.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@psycholoogutrechtoost.nl o.v.v. ACT training.

Ook kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. De training zal doorgang vinden bij voldoende aanmeldingen.

 

Wil je aan de slag met ACT en doe je dit liever niet in een groep, dan kun je ook terecht voor een individuele ACT training. Een individuele ACT training bestaat uit een kort kennismakingsgesprek en 5 bijeenkomsten van 45 minuten. De bijeenkomsten voor de individuele trainingen kunnen vrij gepland worden op de donderdag of vrijdag. De bijeenkomsten worden begeleid door Valeska Janssen.

Locatie: Wittevrouwensingel 3 te Utrecht

Kosten: 495 euro, te voldoen voor aanvang van de training

De individuele ACT trainingen kunnen normaal gesproken binnen 3-4 weken na aanmelding van start gaan. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@psycholoogutrechtoost.nl ovv ACT training. Ook kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier.

Zowel voor de groepstraining als voor de individuele training is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Indien je ernstige depressieve of angstklachten hebt, last hebt van psychoses (wanen of hallucinaties), verslaving, suïcidaliteit, autisme of een aanverwante stoornis of moeite hebt je impulsen te beheersen, is deze training niet geschikt voor je. In dat geval kun je je beter wenden tot de huisarts voor een doorverwijzing voor behandeling in de specialistische zorg.