Psycholoog Valeska Janssen

Mijn naam is Valeska Janssen. In 2008 ben ik samen met 3 collega’s Psychologenpraktijk Utrecht Oost gestart, waar wij met veel plezier werken.

Tijdens onze afspraken help ik je je minder te laten belemmeren door allerlei (pijnlijke) gedachten en gevoelens, door angsten en onzekerheden. Zo ontstaat meer ruimte in je hoofd en in je leven. Voor het ontdekken van welke dingen je eigenlijk heel graag wilt doen, welke dingen je blij maken, wat je waardevol vindt. Hierin stappen te zetten, te gaan doen en voluit te leven!

In de sessies werk ik met praktische en doelgerichte oefeningen zodat jij duidelijke handvatten hebt om zelf mee verder te gaan.

Mijn werkwijze is gebaseerd op ACT (Acceptance en Commitment Therapie), MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) en CFT (Compassion Focused Therapie), waarin ik mij de afgelopen jaren via verschillende opleidingen gespecialiseerd heb. Ook heb ik de EMDR opleiding gedaan.

Werkervaring als psycholoog heb ik opgedaan bij verschillende organisaties zoals het Instituut voor Psychotrauma, het Instituut voor Werk en stress en bij HSK. Naast de 2- jarige postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog, heb ik in 2005 de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut afgerond.

Mijn werk bij de praktijk combineer ik met de zorg voor mijn 3 kinderen. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met hardlopen, mountainbiken, yoga, zingen en lezen.

Je kunt bij mij terecht voor ACT trainingen (zowel in groepen als individueel) en voor ACT therapiegesprekken. De startdata van de groepstrainingen kun je vinden onder Trainingen.

De wachttijd voor individuele ACT trajecten is momenteel 6-8 weken.

 

Foto psycholoog Valeska Janssen

Valeska Janssen

 

 

Mijn registraties

Link naar BIG register Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog

Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog

Link naar register Cognitief Gedragstherapeut VGCT

Cognitief Gedragstherapeut VGCT

Link naar register Psycholoog NIP

Psycholoog NIP