Psycholoog Valeska Janssen

Hallo, mijn naam is Valeska Janssen. In 2008 ben ik samen met 3 collega’s Psychologenpraktijk Utrecht Oost gestart, waar ik met veel plezier werk.

Wanneer je bij mij een traject start begeleid ik je bij het je minder laten belemmeren door allerlei (pijnlijke) gedachten en gevoelens, door angsten en onzekerheden. Zo ontstaat meer ruimte in je hoofd en in je leven. Ruimte voor het ontdekken van welke dingen je eigenlijk graag zou willen doen, welke dingen je blij maken en welke je energie geven. Vervolgens bekijken we samen hoe jij hierin stappen kunt zetten om zo voluit te leven!

In onze gesprekken werk ik zoveel mogelijk met praktische en doelgerichte oefeningen zodat jij op het moment dat we afronden duidelijke handvatten hebt waarmee je zelf verder kan.

Mijn werkwijze is gebaseerd op ACT (Acceptance en Commitment Therapie), MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) en CFT (Compassion Focused Therapie), waarin ik mij de afgelopen jaren via verschillende opleidingen gespecialiseerd heb. Daarnaast heb ik de EMDR basis en vervolg opleiding gedaan. In 2019 heb ik de jaaropleiding Familie- en organisatieopstellingen afgerond.

Werkervaring als psycholoog heb ik opgedaan bij verschillende organisaties zoals het Instituut voor Psychotrauma, het Instituut voor Werk en stress en HSK. Naast de 2-jarige postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog, heb ik in 2005 de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut afgerond.

Mijn werk bij de praktijk combineer ik met tijd voor mijn partner en onze 3 kinderen. Daarnaast hou ik van mountainbiken, yoga, zingen, gezellige dingen doen,  films/series kijken en lezen.

Je kunt bij mij terecht voor ACT trainingen (zowel in groepen als individueel) en voor ACT therapiegesprekken. De startdata van de groepstrainingen kun je vinden onder Trainingen.

Wachttijd: momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan.

 

 

 

Mijn registraties

Link naar BIG register Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog
Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog
Link naar register Cognitief Gedragstherapeut VGCT
Cognitief Gedragstherapeut VGCT
Link naar register Psycholoog NIP
Psycholoog NIP